Kaikki reseptit

Kategoriat

Valmistustavat

Lasit

Blogi

Blogi

Jägermeister - aka Jekku

Jägermeister tai tuttavallisemmin Jekku on maailman myydyin likööri. Monet ovat tutustuneet Jägermeisteriin Jägerbomb-drinkin (Jekkupommi) kautta.

Lue lisää
30. kesäkuuta 2017

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja hienostuneimpana. Samppanja on varma valinta juhlaan!

Lue lisää
7. joulukuuta 2015

Glögi

Glögi on juomana erittäin monimuotoinen, sillä se taipuu yhtä hyvin termosjuomaksi koko perheen hiihtoreissulle kuin kaveriporukan illanistujaisiin.

Lue lisää
29. lokakuuta 2015

Tequila

Tequila juontaa juurensa 1500 luvulle, jolloin espanjalaiset valloittivat Tenochtitlanin atseekkikaupungin nykyisessä Meksikossa.

Lue lisää
6. kesäkuuta 2015

Gin

Gin vihtyy parhaiten juomasekoituksissa ja on yksi harvoista perusviinoista jota ei yleensä juoda esimerkiksi jäiden tai vesitilkan kera.Lue lisää ginistä.

Lue lisää
24. toukokuuta 2015

Rommi

Rommin tarina sai alkunsa Karibialla, eurooppalaisten kolonialistien toimesta, jo yli 500 vuotta sitten.

Lue lisää
8. toukokuuta 2015

Vauhtia Vappuun!

Suomalaisen työn päivää juhlitaan ja tuttuun tapaan Shotin tiimi on haistellut ja ehkä jopa hieman maistellut tämän vapun juomatrenddejä.

Lue lisää
29. huhtikuuta 2015

Kotitekoinen sima

Siman valmistus kotioloissa on helppoa ja kotitekoinen sima voittaa kaupasta löytyvät simat mennen tullen. Tutustu parhaisiin simaresepteihin tästä.

Lue lisää
21. huhtikuuta 2015

Vodka

Vodka tunnetaan ehkä kaikista suosituimpana drinkeissä käytettynä alkoholina kautta aikojen. Vodka on maultaan mieto ja sopii loistavasti mikseriksi.

Lue lisää
15. huhtikuuta 2015

Sangria

Sangria on yksi suosituimmista kesäisistä juomasekoituksista ja sitä tarjoillaan nykyään myös useampien suomalaisten illanistujaisissa ja piknikeillä.

Lue lisää
7. huhtikuuta 2015

Kevään kuumimmat drinkkireseptit

Nämä kuumat drinkkireseptit pitävät sinut lämpimänä jäätävävässäkin säässä: Minttukaakao, Irish Coffee, Galliano Hot Shot, Hot Coeur Mojito & Omenaglögi.

Lue lisää
25. maaliskuuta 2015

Kevään herkullisimmat smoothiet

Smoothiet ovat oikein valmistettuina paitsi terveellisiä myös erittäin herkullisia. Alla löydät viisi herkullista smoothie-reseptiä.

Lue lisää
12. maaliskuuta 2015

Kotibaari Osa 1: Tärkeimmät varusteet

Tämä artikkelisarja käsittelee kotibaarin perustamiseen liittyviä asioita, ja suosituksia joiden avulla saat eniten irti tehdessäsi drinkkejä kotona.

Lue lisää
5. maaliskuuta 2015

Mojito

Mojiton mausta pidetään joka puolella maailmaa. Monet eivät kuitenkaan tiedä miten paljon Mojiton makua voi halutessaan säädellä.

Lue lisää
12. tammikuuta 2015

Jäinen juttu

Lähes jokaisen drinkin tekeminen edellyttää jäiden käyttöä jossain valmistuksen vaiheessa. Kotibaarissa tarvitset useimmiten jääpaloja ja jäämurskaa.

Lue lisää
17. maaliskuuta 2010