Kaikki reseptit

Kategoriat

Valmistustavat

Lasit

Blogi

Hämmentäminen

Hämmentäminen on valmistustapa jota käytetään kun kyseessä on drinkki joka koostuu helposti sekoittuvista ainesosista. Hämmentämiseen tarvitset baarilusikan / hämmennyslusikan ja sekoituslasin. Sekoita drinkkiä reippaasti baarilusikalla. Jos käytät jäitä hämmentäessä drinkkiä on juoma valmis kun sekoituslasin pintaan muodostuu kondenssivettä. Lopuksi drinkki siivilöidään sopivaan lasiin.

Alaska Iced Tea

Alaska Iced Tea

Algonquin

Algonquin

Amiraalin Grogi

Amiraalin Grogi

Asterix

Asterix

Bellini

Bellini

Black Russian

Black Russian

Bloody Brew

Bloody Brew

Bulldog

Bulldog

Derby

Derby

Dirty Martini

Dirty Martini

Dry Martini

Dry Martini

French Martini

French Martini

Gentle Ben

Gentle Ben

Gin Swizzle

Gin Swizzle

Glögi

Glögi

Gypsy Queen

Gypsy Queen

Karoff

Karoff

Kultapallo

Kultapallo

Manhattan

Manhattan

Negroni

Negroni

Rose

Rose

Sazerac

Sazerac

Stanley Spritzer

Stanley Spritzer

Stinger

Stinger

Sweet Martini

Sweet Martini

Tajunnanräjäyttäjä

Tajunnanräjäyttäjä

Tuxedo

Tuxedo