Hämmentäminen

Hämmentäminen on valmistustapa jota käytetään kun kyseessä on drinkki joka koostuu helposti sekoittuvista ainesosista. Hämmentämiseen tarvitset baarilusikan / hämmennyslusikan ja sekoituslasin. Sekoita drinkkiä reippaasti baarilusikalla. Jos käytät jäitä hämmentäessä drinkkiä on juoma valmis kun sekoituslasin pintaan muodostuu kondenssivettä. Lopuksi drinkki siivilöidään sopivaan lasiin.

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit