Kerrostaminen

Kerrostamisen tarkoitus on muodostaa drinkin aineosista kerroksia lasiin. Tämä tapahtuu valuttamalla aineosat baarilusikan pesää pitkin niin, että pintajännitys pysyy ja aineosat eivät sekoitu toisiinsa. Hyvänä esimerkkinä kerrostukseta voi mainita B-52 shotin, jossa sokeripitoisemmat aineosat ovat pohjalla ja alkoholipitoisemmat pinnalla.

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit