Sazerac

Sazerac
Ainesosat
Kategoria: | Drinkit, Klassikot |
---|---|
Valmistustapa: | Hämmentäminen |
Lasi: | On the rocks -lasi |
- Ohjeet
- Kommentit
Sazerac -reseptin ohje
1. Aloita huuhtelemalla On the Rocks-lasi pienellä määrällä absinttia.
2. Lisää lasiin jäämurskaa ja jätä se sivuun kylmentymään.
3. Sekoita muut ainesosat sekoituslasissa jääpalojen ja Peychaudkatkerolla kosteutetun sokeripalan kera (2 tippaa).
4. Kaada jäämurska ja absintti pois On the rocks -lasista, mutta älä huuhtele lasia.
5. Siivilöi muut ainesosat sekoituslasista On the rock -lasiin.
6. Koristele sitruunankuorella.
Vinkki!
Voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle siirtyäksesi seuraavaan reseptiin
Uusinta blogissa
Jägermeister – aka Jekku
Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...
30.6.2017 / Lue lisää...
Samppanja
Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...
7.12.2015 / Lue lisää...