Portviini Glögi

Portviini Glögi

3.64 tähteä / 11 arvostelua / Arvostele resepti!

Kategoria:
Valmistustapa:
Lasi:
  • Ohjeet
  • Kommentit

Portviini Glögi -reseptin ohje

  1. Kuumenna portviini, viski ja rommi juuri alle kiehumispisteen.
  2. Portviinin ja viinojen lämmetessä laita kardemumma, kanelitanko, mausteneilikka ja appelsiininkuori suodatinpussiin / harsokankaaseen.
  3. Kun juoma on kuuma sytytä se varovasti palamaan tulitikulla ja kaada sokeri varovasti liekkiin ja anna palaa noin minuutin. Kun minuutti on mennyt sammuta tuli laittamalla kattilan kannen kiinni. Palanut sokeri antaa glögille persoonallisen ominaismaun.
  4. Anna juoman jäähtyä kattilassa kannen alla noin kymmenen minuuttia ja lisää joukkoon kohdassa 2 valmistettu mausteseospussi sekä rusinoita ja manteleita oman maun mukaan.
  5. Anna glögin jäähtyä kattilassa noin tunnin.
  6. Siivilöi jäähtynyt glögi lasipulloihin ja kerää rusinat ja mantelit talteen.
  7. Lämmitä glögi uudestaan tarjoiltaessa ja lisää halutessasi talteen keräämäsi mantelit ja rusinat.
Vinkki!

Voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle siirtyäksesi seuraavaan reseptiin

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit