Cointreau

Cointreau on ranskalainen appelsiinin ja pomeranssin kuorista valmistettu likööri.  Cointreauta myydään maailmanlaajuisesti noin 13 miljoonaa pulloa vuodessa, mutta sen valmistusmenetelmä on salainen. Yleinen mielipide on, että cocktaileissa Cointreaun sijasta voi tietyin varauksin käyttää myös Triple Seciä.

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit