Aperol

Aperol on italiasta alunperin kotoisin oleva muun muassa appelsiinista, raparperista ja kiniinistä makunsa saava aperitiivi. Aperol kehitettiin vuonna 1919, mutta nousi suureen kansansuosioon vasta toisen maailmansodan jälkeen.  Aperol muistuttaa paljon Camparia, mutta sen alkoholipitoisuus on alhaisempi (11 %) ja väri hieman vaaleampi. Aperolin menestys liitetään vahvasti suosittuun (Aperol) Spritz cocktailiin joka valmistetaan Aperolista, kuohuviinistä ja soodavedestä.

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit