Sazerac

Sazerac

3.57 tähteä / 7 arvostelua / Arvostele resepti!

Kategoria:,
Valmistustapa:
Lasi:
  • Ohjeet
  • Kommentit

Sazerac -reseptin ohje

1. Aloita huuhtelemalla On the Rocks-lasi pienellä määrällä absinttia.
2. Lisää lasiin jäämurskaa ja jätä se sivuun kylmentymään.
3. Sekoita muut ainesosat sekoituslasissa jääpalojen ja Peychaudkatkerolla kosteutetun sokeripalan kera (2 tippaa).
4. Kaada jäämurska ja absintti pois On the rocks -lasista, mutta älä huuhtele lasia.
5. Siivilöi muut ainesosat sekoituslasista On the rock -lasiin.
6. Koristele sitruunankuorella.

Vinkki!

Voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle siirtyäksesi seuraavaan reseptiin

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit