Passionsima

Passionsima

4.2 tähteä / 5 arvostelua / Arvostele resepti!

Kategoria:
Valmistustapa:
Lasi:
  • Ohjeet
  • Lisätietoa reseptistä
  • Kommentit

Passionsima -reseptin ohje

1. Mittaa sokerit isoon kattilaan tai astiaan.
2. Kiehauta puolet vedestä ja kaada sokerien päälle.
3. Puolita passionhedelmät ja lusikoi joukkoon niiden sisus.
4. Lisää sitruunamelissan varret sekä loput vedestä.
5. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi ja lisää sitten nestetilkkaan liuotettu hiiva.
6. Anna siman käydä huoneenlämmössä noin 1 vrk.
7. Siivilöi ja pullota sima.
8. Lisää jokaiseen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina.
9. Laita pullot viileään.
10. Sima valmistuu huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä ja viileässä noin viikossa.

Vinkkejä

– Käyminen aiheuttaa paineen kasvamisen pullossa, joten älä sulje korkkeja kovin tiukasti.
– Kun rusinat nousevat, on sima valmista!
– Lämpötila vaikuttaa käymisprosessiin merkittävästi, joten aloita siman valmistaminen hyvissä ajoin!
– Valmis sima säilyy viileässä noin viikon.

Vinkki!

Voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle siirtyäksesi seuraavaan reseptiin

Uusinta blogissa


Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tequila

Tequila tunnetaan erityisesti pahamaineisena bileiden käynnistäjänä ja kerran...

6.6.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit


Uusinta blogissa


Old and weathered wooden box for Champagne bottles** Note: Soft Focus at 100%, best at smaller sizes
Samppanja
Cinnamon with orange and mulled wine
Glögi
Tequila
Tequila