Mojito

Mojito

3.89 tähteä / 85 arvostelua / Arvostele resepti!

Kategoria:,
Valmistustapa:
Lasi:
  • Ohjeet
  • Lisätietoa reseptistä
  • Kommentit (1)

Mojito -reseptin ohje

1. Nakkaa limelohkot, sokeri ja mintunlehdet lasiin.
2. Murskaa kevyesti murskaimella. Älä käytä turhaa väkivaltaa, jotta mintunlehdet säilyisivät mahdollisimman ehjänä. Voit myös murskata ensin limelohkot (ja sokerin), lisätä mintunlehdet ja painella lehtiä kevyesti, jotta mintun maku irtoaa.
3. Kaada rommi lasiin.
4. Sekoita voimakkaasti baarilusikalla.
5. Täytä lasi jäämurskalla.
6. Pidennä soodavedellä.

Vinkki!

Voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle siirtyäksesi seuraavaan reseptiin

Uusinta blogissa


Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tequila

Tequila tunnetaan erityisesti pahamaineisena bileiden käynnistäjänä ja kerran...

6.6.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit


Uusinta blogissa


Old and weathered wooden box for Champagne bottles** Note: Soft Focus at 100%, best at smaller sizes
Samppanja
Cinnamon with orange and mulled wine
Glögi
Tequila
Tequila