Marianne

Marianne

3.62 tähteä / 39 arvostelua / Arvostele resepti!

Kategoria:
Valmistustapa:
Lasi:
  • Ohjeet
  • Kommentit

Marianne -reseptin ohje

1. Täytä highball-lasi jääpaloilla.
2. Kaada sekaan liköörit.
3. Pidennä maidolla.
4. Hämmennä baarilusikalla jotta ainekset sekoittuvat.
5. Koristele vaniljatangoilla ja mariannemurskalla.

Vinkki!

Voit pyyhkäistä oikealle tai vasemmalle siirtyäksesi seuraavaan reseptiin

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit