Brandy

Brandy on kypsytetystä viinitisleestä valmistettu viina, joka on vahvuudeltaan yleensä 35-60 % ja joka soveltuu parhaiten ruokailun jälkeen nautittavaksi (after-dinner). On hyvä pitää mielessä, että brandy on tietyllä menettelyllä valmistettujen alkoholijuomien yleisnimitys ja sen alalajeja ovat  muun muassa calvados, armanjakki ja konjakki.

Uusinta blogissa


Jägermeister – aka Jekku

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja Jägermeister taitaa...

30.6.2017 / Lue lisää...

Samppanja

Viineistä puhuttaessa samppanjaa pidetään perinteisesti viineistä ylellisimpänä ja...

7.12.2015 / Lue lisää...

Glögi

Säiden kylmenemisellä on ainakin yksi hyvä puoli, nimittäin...

29.10.2015 / Lue lisää...

Tuotekategoriat


Reseptit